Retail

De retail kent binnen Kennemeruitzend een groot aandeel van het totaal van onze werkzaamheden. Bij de logistieke centra van onze klanten vervullen wij de constant veranderende flexbehoefte. Te denken valt aan orderpickers hef- en reachtruk werkzaamheden, laden en lossen en alle overige bijkomende werkzaamheden. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij samen met onze klanten constant streven naar de best werkzame oplossing binnen de flexiblele schil. Zo ligt de focus op onder andere procesoptimalisatie en het constant bewaken van kwaliteit en ervaring binnen het op en afschalen van werknemer in de diverse productie processen.

Logistiek

Ook de logistieke sector is sterk vertegenwoordigd binnen ons bedrijf. Net als binnen de retail gaat het hier voornamelijk om het vervullen van de flexbehoefte bij orderpickers hef- en reachtruk werkzaamheden, laden en lossen en alle overige bijkomende werkzaamheden. Veel ervaring kennen wij in de logistieke centra van bekende pakket- en postorderbedrijven. Ook leveren wij binnen de logistieke sector, waar nodig, chauffeurs voor de bezorging op zowel bestel busjes als op de vrachtwagen.

Voedingsindustrie

Binnen de voedingsindustrie heeft Kennemeruitzend een sterke klantenkring. Onder andere binnen de zoetwaren industrie alsmede brood en banketbakkerijen hebben wij grote aantallen uitzendkrachten in dienst. Hierin leveren wij een grote diversiteit van diensten waaraan te denken valt aan lijnoperators, mensen aan de band, bakkers, maar ook diensten die verder gaan zoals transport op de weg.

Productie-industrie

De genoemde werkzaamheden in de diverse branches gelden ook voor alles wat betrekking heeft op de totale productie industrie. Van orderpickers tot hef-en reachtruck chauffeurs en alle bijkomende werkzaamheden die rechtsreeks betrekking hebben op het productieproces worden door ons verzorgd.

Schoonmaak/Housekeeping

Binnen deze sector werken wij selectief met een beperkt aantal bekende bedrijven binnen deze branche. De werkzaamheden die wij vervullen lopen uiteen van het schoonhouden van vakantieparken tot de housekeeping binnen de hotel branche.

Naaste de bovengenoemde branches hebben wij tevens werkzaamheden binnen de land en tuinbouw, bloemengroothandel, metaal industrie, autoschade bedrijven en overige sectoren waar flexibiliteit en snelle service gewenst is.

Ook samenwerken?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Kennemeruitzend u kan bieden, neem dan contact op. Wij maken graag kennis met u.

Heeft u personeel nodig?

  • * Verplichte velden